مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام شبتون بخیر برای پسرم ابلاغیه اومده و خانمی در گیلان شکایت کرده مبنی بر اینکه کلاهبرداری اینترنتی شده ولی پسرم روحش هم خبر نداره سوال من اینه آیا ممکنه اشتباهی رخ داده باشه و اگر در این دادگاه حضور پیدا نکنه چی میشه اولین ابلاغیه اومده

پاسخ ها :

احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط عدم حضور در دادگاه احضاریه کلاهبرداری اینترنتی