مشاوره حقوقی رایگان - سلام نوع ابلاغیه..ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

متن ابلاغیه..ادای توضیح..دعوی .....به طرفیت......مبنی برسرقت تعزیر با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرراقدام.درغیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد..منظورش چیه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به نظر به این صورت می‌آید که شما به عنوان سارق متهم شده اید و باید حضور پیدا کنید در غیر این صورت امکان جلب شما وجود دارد اما باز هم باید ابلاغیه را به صورت کامل ملاحظه کرد و در جریان کل پرونده و موضوع شما نیز قرار گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
ضامن ببرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از شما شکایت شده با ضامن تشریف ببرید دادسرا برای بازجویی و تحقیقات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید ‌

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در وقت تعیین شده باید در شعبه مذکور حاضر شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضوری به شعبه مراجعه واز خود دفاع نمایید بهتر است وکیل بگیرید وبا خود ضامن هم ببرید