مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و جانبازی

با سلام بنده سرباز سپاه بودم
در پادگان در اثر سقوط از ارتفاع دچار در رفتگی شانه شدم و نظریه نهایی پزشگ ضایعه بنکارت و slep بود تاریخ حادثه 96/04/07 می باشد و مهر ماه 96 عمل شدم شیش ماه ماندگاری برام زدن
الان شیش ماه تمام شده و در کمیسیون 134 طبق ماده 121 بند ج ماده 133معلول حین خدمت نوشتن برام
و نظریه اخر پزشک ارتوپدی معتمد سپاه اینه که کاهش قدرت شانه تا اخر عمر الان پروندم تو کمسیون پزشکی بدوی سپاه دوباره میخاد بررسی بشه
چند درصد غرامت بهم میدن با این وضعیتم که قادر به کار کردن نیستم
بنده متاهل هستم سربازیمم تموم شده است.
و ایا جانبازی بهم تعلق میگیره؟
خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جانبازی فقط درجنگ بادشمن هست،مثل مرزبانی.موفق باشید