مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده‌ی فروشنده

با سلام. خلاصه عرض کنم ما یه ملکی خریدیم که خریدار قیمت 400 تومن رو تعیین کردند و 200 تومن هم خلاف عرف این منطقه در ابتدای معامله از ما تقاضا کردند که پرداخت کردیم. بعد از گذشت دو ماه و با وجود بند اسقاط کلیه ی خیارات از جمله خیار غبن به استثنای تدلیس در مبایعه نامه ایشون نیومدن پرداخت دوم رو دریافت کنن. بنده هم عدم حضورشون رو گرفتم. جویا شدیم رفتن دادگاه دادخواست مغبونیت دادن. بعد از پیگیری متوجه شدیم ایشون یک ماه بعد از معامله و رفع مشکلاتشون تازه یادشون افتاده مغبون شدن علیرغم اسقاط کلیه خیارات و گذشت مدت زیادی که ایشون طولش دادن برای اعلام این ادعا قاضی دستور کارشناسی داده.
لازم به ذکر هست برای خرید این خونه من خونه ی پدریم رو ماشینم رو و طلاهای مادرم رو 6 ماه پیش و در زمان عقد مبایعه نامه فروختم و امکان بازگشتشون نیست.
لطفا راهنماییم بفرمایید.
با سپاس فراوان از وکلای عزیز

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام.
اگر مورد به کارشناس ارجاع شده و کارشناس تعیین کنه زمان معامله قیمت بیشتر از این بوده امکال فسخ معامله هست ولی شما دفاعتون این باشه که ما توافق کردیم وقتی کسی احتیاج مبرم به پول داره ممکنه مالش را زیر قیمت بفروشه و این دلیل نمیشه که بعد از ایتکه نیازش رفع شد بخواد دادخواست فسخ بده مضافا اینکه در قولنامه کلیه خیارات سلب شده