مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خریدار باکس

با سلام و خسته نباشید. من فردی 37 ساله و متاهل هستم. شغل من آزاد است. از سال گذشته فروش باکس‌های خنک کننده دستگاه‌های ماینر را شروع کردم. این باکس‌ها در شهر اهواز و توسط برادر خانم من که ام دی اف کار هست تولید میشه. من هم توی سایت ... آگهی می‌کردم و می‌فروختم . دی ماه سال گذشته یک عدد باکس 2 ظرفیتی به آقایی که از مشتریان دفتر همکار من بود فروختم. یک روز بعد ایشون فیلمی فرستاد که داخل اون کلی تشکر کرده بود و از باکس تعریف می کرد. ایشون از من تلفن تولید کننده سیستم اتوماتیک باکس را گرفت و با اون آقا در مورد تغییر تنظیمات سیستم صحبت کرد. در آخر روز چهارم یا پنجم بعد از تحویل باکس به من زنگ زد و گفت باکس آتش گرفته و آرایشگاهی که باکس داخل اون جاسازی شده بود به اضافه سیسمونی برادر زاده اش سوخته و ادعای 50 میلیون خسارت کرد. من اول با برادر خانمم صحبت کردم و ایشون گفت تنها مورد اتش سوزی آن بوده. سازنده سیستم امنیتی باکس هم بعد از دیدن پیامهای درج شده روی گوشی مشتری احتمال عدم تنظیم دستگاه توسط مشتری را کرد. مشتری ما هم بعد از کلی داد و بیداد تلفنی با سازنده باکس و سازنده سیستم امنیتی الان از من و دوستم در دادگاه حقوقی شکایت و ادعای خسارت کرده.
حالا من باید چکار کنم؟ آیا من باید خسارت بدهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی به نظرکارشناس مربوطه دارد. شما باید سازندگان باکس را از طریق جلب ثالث به دادگاه بیاورید