مشاوره حقوقی رایگان - احتمال بارداری بدون دخول

سلام، من باکره هستم. تقریبا سه هفته پیش و روز ششم پریودم (پریودم هفت روزه است) یه رابطه بدون دخول داشتم فکر کنم کمی پیشاب به واژنم برخورد کرد. آیا احتمال بارداری دارم؟ چون خیلی نگرانم ... الان دو روز هم هست که ترشحات سفید و زرد دارم و امروز لکه بینی داشتم. از چه راهی باید اقدام کنم و سریعترین راه چیه؟ چون پیش دکتر هم نمیتونم برم.
البته احتمال اینکه پیشاب به داخل واژنم رفته باشه کمه و اینکه امروز من ترشحاتم زیاد شده و دل درد بسیار خفیفی دارم و لکه بینی دارم. یعنی احتمال داره باردار باشم؟ تاکید میکنم پیش پزشک نمیتونم برم آیا از راه دیگری میتونم مطمئن شم و چه زمانی میتونم به یقین برسم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام سوالات خقوقی اینجا نطرخ میشه نه پزشکی...
ولی شما با یه بی بی چک ساده از طریق ادرار میتونید متوجه بشید ک باردارهستید یا نه.. ازنایش خون هم دوساعته جواب مثبت یا منفی بودن را میده