مشاوره حقوقی رایگان - بارداری بدون دخول

سلام، وقت بخیر. من تاریخ 22 شهریور پریود میشدم. شب قبلش قرص ال دی مصرف کردم و 2 روز بعد با نامزدم، بدون اینک دخول اتفاق بیوفته رابطه داشتیم. میخواستم بدونم امکان بارداری هست؟
لازم به ذکر است که پرده بکارت هم دارم.
و امروز 27 شهریور است و هنوز پریود نشدم. میشه لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بارداری بدون دخول بارداری دختر باکره بارداری در دوران نامزدی بارداری حاملگی