مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو توسط همسر

با سلام. اینجانب مالک یک دستگاه خودروی 207 هستم؛ که پس از مشاجره ای با همسرم در زمانی که منزل نبوده ام، خودرو توسط ایشان از پارکینگ خارج شده و من از جای آن مطلع نیستم. با توجه به اینکه ایشان خودرو را برای من خریده است و سند را در اداره راهنمایی و رانندگی به نام من انتقال داده، اما به محضر نرفته ایم آیا ایشان می تواند خودرو را از من پس بگیرد؟ من چطور میتوانم این خودرو که کارت شناسایی و سند راهنماییش به نام من و دست من است را پیدا کنم؟ آیا راهی برای توقیف خودرو وجود دارد؟ ضمنا من گزارشی از کلانتری محل در دست دارم که ادعای من مبنی بر خیانت در امانت همسرم در آن درج شده است.
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام شما باید اعلام سرقت میکردین که هرجا ماشین رو دیدن بلافاصله توقیف کنن

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگرچه سند راهنمایی( برگ سبز ) بنام شما هست اما چنانچه خریدار واقعی خودرو همسرتان باشد ممکن است ایشان با طرح دعوای اثبات مالکیت سند راهنمایی رو باطل کند اما تا این اتفاق نیافتاده اصل بر این هست که شما مالک و تمام حقوق مالکانه رو دارید و حق طرح شکایت اعم از کیفری سرقت یا خیانت در امانت را دارید