مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن ماشین

همسرم ماشین من رو برده و الان چهارروزه نیاورده، من چطور میتونم شکایت کنم؟
به عنوان دزدی میتونم شکایت کنم چون میدونم ماشین کجاست. میخوام به عنوان دزد ثبت بشه براش.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفری نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت سرقت با توجه به اینکه زن و شوهر هستید معمولا رد میشه . بهتر است دادخواست استرداد مال منقول بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر معمولا شکایت سرقت در اینگونه موارد رد می شود . البته راه های دیگری نیز وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد مال منقول بدهیدشکایت سرقت در اینگونه موارد رد می شود