مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسر

با سلام من حدود 9 ماه پیش یک خودرو به صورت اقساطی خریدم که مبایعه نامه کامل به اسم خانمم هست ولی تمامی ثمن معامله را من پرداخت کردم که مدارک و اسناد موجوده و ماشین رو برای خودم خریدم اما خانمم رو دوست داشتم موقع تعویض پلاک یک دانگ به اسمش زدم و پنج دانگ مانده فروشنده گفت بعد از تسویه چک به اسم هرکی خواستی میزنم . موقعی که با خانمم به مشکل خوردیم ماشینو برد و من رفتم تمامی پول چک هامو پرداخت کردم و تسویه کردم اما فروشنده گفت سند به نام شما نمیزنم چون قولنامه به اسم خانمته الان دادخواست تنظیم سند خودرو کردم ایا امکان داره خودرو پس بدن به بنده . در ضمن شاهد دارم که خودرو برای خودم خریده ام و گواهی اشتغال به کار هم با خودرو و کار در تپسی هم دارم .
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با توجه به پرداخت ثمن توسط شما و مشخص بودن مقدار مالکیت شما امکان طرح دعوا به الزام تنظیم سند از طریق محاکم حقوقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مبلغ دریافتی خود را مطالبه نماید اما خودرو متعلق به ایشان است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و کامل است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما ابهام دارد آیا یک دانگ از خودرو به نام خانم شما و پنج دانگ دیگران به نام شماست اگر چنین است شما ابتدا می بایست علیه همسرتان شکایت مطرح کنید و خودرو را از ایشان تحویل بگیرید و یا تقاضای فروش آن را مطرح کنید بعلاوه تقاضای اجرت المثل ایام تصرف در صورتی که کل قولنامه به نام همسر شما باشد شما نسبت به خودرو هیچ گونه اقدامی نمی توانید مطرح نمایید و فقط میتوانید پولی که در قولنامه توسط شما پرداخت شده است را از همسرتان مطالبه کنید در هر صورت سوال شما کلی است و ابهام دارد برای گرفتن پاسخ بهتر سوال را به شکل دقیق مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مبایعه نامه به نام همسرتان هست.اصل هم بر صحت معاملات است مگر خلافش را ابتدا ثابت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع مدارک و مستندات نیازمند بررسی می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صاحب اتومبیل طبق سند اعلامی متعلق همسرتان است .لیکن می توانید پول هایی که به همسرتان داده اید و مدارک دارید مسترد نمایید . با طرح دعوی مطالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مالک قبلی یک دانگ بنام همسر شما منتقل کرده و بنظر بنده با ارائه ی رسید وجوه پرداختی به نتیجه میرسید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینطور مه شما بیان کردید کلر خیلی دچار مشگل است و راه را به اشتباه طی میکنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

احتمال داره ولی سخته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا وجه پرداختی را از دادگاه مطالبه نمایید یا از هبه رجوع نمایید . تا وقتی خانم اتومبیل را به کسی منتقل نکرده امکان رجوع از هبه هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید مبلغ دریافتی خود را مطالبه نماید اما خودرو متعلق به ایشان است

یک وکیل :

سلام اصل بر صحت معاملات است ادعای خلاف آن بایستی ثابت شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قولنامه به نام خانم شما تنظیم شده باشد دادگاه ادعای شما را نخواهد پذیرفت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

موضوع مدارک و مستندات

نیازمند بررسی می باشد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر قولنامه به نام همسر شماست شما دفاعی جهت مالکیت خود ندارید و نهایتاً میتوانیددادخواست مطالبه وجه بطرفیت فروشنده مطرح نمایید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در صورتی که اثبات کنید خودرو را به همسرتان هبه نمودید امکان رجوع از هبه وجود دارد.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و کامل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خودرو به هم همسرتان تعلق دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به مواردی که صورت سوال مطرح نموده اید نمی توانید در خصوص خودرو ادعایی داشته باشید صرفا می توانید در خصوص مبالغ پرداختی جهت خرید خودرو علیه همسرتان اقدامات لازم را انجام دهید