مشاوره حقوقی رایگان - سرقت عکس خانوادگی

با سلام خدمت شما، شخصی آلبوم عکس های خانوادگی اینجانب را سرقت کرده است. من از طرف پلیس فتا به دادگاهی که گفتند رفته؛ و شکایت خود را نوشتم. بعد مرا فرستاند به کلانتری محل زندگی آن شخص، بعد از انجام آن کار تاریخ، ساعت و شعبه مشخص شد. اما وقتی در تاریخ گفته شده به آن دادگاه مراجعه کردم، گفتند برو جایی که شکایت را نوشتی من هم به آن جا رفتم اما پاسخی نگرفتم حال باید چیکارکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مراحل شکایت را بدرستی انجام دادید لازم است قاضی پرونده فرد را احضار کند