مشاوره حقوقی رایگان - انتقال عکس و فیلم های خانوادگی بدون اجازه

سلام پسر دایی ما از وقتی بچه بودم بیشتر موقع ها پیش ما بود و تا به امروز نزدیک به 25 ساله که وقتی ازدواج کرد خانه دار شد و فقط وقتی خانمش بره نزد خانواده اش 2 هفته پسر دایی 42 ساله می یاد پیش خانواده ام و مثل کنه و 24 ساعته خانه پدر من است و یه بار به بهانه فلش نداشتن که سریال هایی که براش دانلود کرده بودم ببره با خودش با کلی خواهش و التماس گفت هارد بده ببرم هاردی که تمام اطلاعات خانوادگی داخلش بود عکس و فیلم الان من مدعی هستم که تمام عکس و فیلم ها برا خودش کپی کرده. چون قدیم ها وقتی عکس ها مرور می کردیم می گفت کاش تمام این عکس رو
داشتم آیا می شه شکایت کرد بدون این که اون بفهم و عکس ها رو پاک کنه و با حکم جلب برم دم خانه اش ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با احتمالات و حدس و گمان و بدون دلیل خیر