مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و خسته نباشید.
بخشی از شغل ما انبار و انبارداری هست.
متاسفانه پس از چند وقت متوجه شدیم که کالا‌های زیادی که در انبار بوده و صاحبان آنها به دنبال آن‌ها نیامده بودند، توسط شاگرد شب خواب انبار، دزدیده شده و به غیر از ایشون به کس دیگری مشکوک نیستیم و فقط ایشون هر شب تنها در انبار بودند و انبار را زیر نظر داشته اند.
اگر ثابت شود که کار او بوده است، آیا خیانت در امانت است یا جرم دیگری است؟ و دادگاه چه رایی خواهد داد؟

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام خیانت درامانت یعنی اینکه اون وسایل رو دست اون شاگرد امانت گذاشتیدو ایشون برده که میشه خیانت در امانت ولی اگر نه امانت نبوده وبرده میشه سرقت

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوعی که تعریف کردید سرقت است. پیشبینی رای دادگاه بسیار دشوار است