مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت انباردار

با سلام
من 4 سال سرپرست انبار یک شرکتی بودم. و شرکت 10 نفر پرسنل انبار داشت که کارهای ثبت برگه ها و دادن اقلام شرکت به کارفرما را انجام میدادن. بعد مدتی همه انها تسویه شدن و رفتم و من ماندم. حالا کارفرما من را که سرپرست انبار بوده ام متهم به خیانت در امانت میکند و تهدید به شکایت. مدت قرارداد منم 3 ماه است که تمام شده و بدون تسویه حساب و گرفتن حقوق از شرکت بیرون امده ام. ایا کارفرما میتواند از من شکایت کند و من را محکوم کسری دیگر پرسنل انبار کند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله استعلام سه گانه در خواست نمایید اگر اموال توقیف شده به استثنای مستثنیات دین کفاف مهریه را ندهد درصورت اعسار بصورت اقساط تعیین میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید دلایل محکمه پسند داشته باشتد و ملزم به پرداخت مطالبات شما هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت شکایت توسط کارفرما ، شما
باید با ارائه اسناد و مدارک از خود دفاع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا سرپرست ومسول یک مکان باید پاسخگو کارفرما باشد لذا در صورت اثبات خیانت در امانت باید پاسخگو باشید