مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده پزشکی معافیت

با سلام واحترام :
من سال 83 در حال خدمت سربازی بودم؛ که در قسمت انبار مهمات کارهای جا به جایی جعبه مهمات را به عهده ما می‌گذاشتند. در اثر همین کار دیسک کمر ما بیرون میزند؛ و بر اثر درد زیاد به پهلوها و بیضه فشار زیادی وارد می‌شود؛ که من را به بیمارستان منتقل کردند. در آن جا با تشخیص اشتباه گفتند آپاندیس می‌باشد؛ و من را به اتاق عمل انتقال دادند. بعد از جراحی و اتمام استراحت در منزل، بعد از بیست روز متوجه همان دردها شدم. دوباره به دکتر مراجعه و به همان بیمارستان ارتش بازگشتم و جویای علت شدم و آن‌ها گفتند شما آپاندیس نداشتی و من از کادر بیمارستان و کادر گروهان پادگان شکایت کردم. کار من به کمیسیون کشیده شده و در آنجا پرسیدن میخواهی معاف بشوی من هم از خدا خواسته گفتم بله، دکتر گفت 24 ساعت نخواب و به اینجا مراجعه کن و من بعد از 24 ساعت نخوابیدن، به بیمارستان رفتم. نوار مغز از من گرفتن و من را با ماده 4 بند 11 اعصاب روان معاف کردن که از من رضایت بگیرن. در حال حاضر برای گواهینامه به مشکل خوردم آیا میشود دوباره جویای کار شد؛ و پرونده نقص پزشکی را دنبال کرد؟ و به نتیجه ای رسید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد موضوع قابلیت پیگیری و همچنین اثبات دارد شما باید از پزشکی که تشخیص اشتباه داده و عمل کرده شکایت نمایید.