مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده معافیت پزشکی در سربازی

سلام وقت بخیر
من حدود سه هفته پیش برای دیسک کمرم به شورای بدوی رفتم که پزشک عمومی رای بر معافیت از رزم داد بعدش اعتراض کردم و این هفته در شوری عالی پزشک متخصص رأی بر معافیت دائم داد. دو روز بعد کمیسون عالی از نظام وظیفه با من تماس گرفتن ک معاف شدی و مدارکتون رو بیارید من دیروز مدارکم رو بردم و فیش معافیت هم واریز کردم اما قولنامه خونه رو کپیشو نبرده بودم امروز ک بردم تا پرونده تکمیل شه سرهنگ نظام وظیفه ب من گفت برو کلیشه ای ک از کمرت عکس گرفتی رو بیار و من گفتم این کلیشه رو که قبول نداشت نظام وظیفه برای همین رفتم بیمارستان 501 ارتش گفت ن برو بیار بعد ک آوردم کلیشه رو ن نگاه کرد ک به اسم کیه نه چیزی تو 5 ثانیه گفت این که خیلی عالیه. خلاصه که گفت برو یکشنبه دوباره باهات تماس میگیرم بیا شاید رفتی کمیسیون. آیا این کار قانونیه؟ وقتی شورای عالی رأی بر معافیت داده و پرونده کامل شده و فیش پرداخت شده

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر مدارک مربوط به خودتان باشد مشکلی نیست ولی باید وکیل برای پیگیری حتما بگیرید