مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین با مبایعه نامه عادی

با سلام و عرض ادب
اینجانب یک پلاک زمین از یک بنگاهی با عنوان اینکه این ملک سند ندارد و قولنامه رسمی نمیشه، خرید کردم.
در متن نوشته شده مبلغ زمین و پول های پرداختی شماره چک بین بانکی و .. آورده شده. ولی فقط از زمین، اسم شهر و یک پلاک یاد شده.
املاکی نام فروشنده را قید نکرده؛ و چک ها به نام خودش گرفته و پاس شده.
مهلت گرفتم تا 4 روز مابقی را فراهم کنم و سر موقع پول جور شد و ایشون به تعهدش عمل نکرد و با دروغ منو سر میدواند.
حالا 20 روز گذشته زمین قیمتش بالا رفته و ایشون در تاریخ که در مبایعه نامه عادی بود زمین را واگذار نکرد و یه تعهد نامه نوشته و من فقط ازش عکس دارم و میگه فروشنده منصرف شده.
شاهد مبایعه نامه هم دامادشون هست؛ و از شهادت و حرف زدن کناره گیری میکنه؛ و من هم اطلاع نداشتم دامادشونه.
ممنون میشم، بدونم عکس تعهد نامه که در اختیار شاهد (دامادش) هست، تعهد نامه اعتبار داره و کار من به نتیجه میرسه؟
ممنون از وقتی که میزارید.
سالم و سلامت باشید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید