مشاوره حقوقی رایگان - حدود و اختیارات مالک

سرقفلی مغازه ای را در اختیار دارم که در ان به صراحت قید شده که مستاجر برای تغییر شغل احتیاج به اذن مالک ندارد اکنون بعلت تغییر شغل احتیاج به لوله کشی گاز و نصب کنتور گاز را دارم همسایگان اینجانب با حضور در دفترخانه موافقت خود را با این امر اعلام نموده اند اما مالک تقاضای مبلغ سنگینی برای رضایت دادن به این امر نموده اند ایا شرط لحاظ شده در اجاره نامه رسمی از لحاظ قانونی کفایت بر راضی بودن مالک میکند یا که باید به خواسته مالک تمکین کنم با تشکر از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اجازه تغییرشغل بمعنای. اجازه درتغییر وضعیت عین مستاجره نیست.چنانچه لوله کشی ونصب کنتورگازموجب تعدی وتفریط به اساس ساختمان نگرددویا داخل درملک موجرقرارنگیردبنظر,نیازی به اذن ایشان ندارد.