مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام
اسم مادر من تو شناسنامه مادرش نیس
الان مادرش فوت کرده و دارن ارثش رو تقسیم میکنن اما مادر من رو حساب نمیکنن و میگن ارث نمیبری
میخوام ببینم قبل از اینکه تقسیم ارث کنن ما کاری میتونیم بکنیم که مادرم ارثش رو بگیره چون اینجوری حقش رو میخورن و بعدش باید درگیر دادگاه شیم
ممنون

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
به انحصار وراثت اعتراض کنید و تقاضای استعلام از ثبت احوال نمایید. درصورتی که نام مادر شما در اسناد موجود در ثبت احوال به عنوان ورثه ثبت شده باشد، در صورتجلسه انحصار وراثت قید می گردد.