مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر

چطور برای تقسیم ارث مادر شکایت یا دادخواست بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقاضای تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث رادرخواست نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بدوا انحصاروراثت از شورای حل اختلاف اخذ سپس دادخواست تقسیم ترکه را ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگا به اموال دارد.مالیات پرداخت شده است؟

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اول گواهی حصر وراثت را باید از طریق شورای حل اختلاف بگیرید بعد دادخواست مطالبه سهم الارث و تقسیم ماترک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه اقامه نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا نسبت به انحصار وراثت اقدام کرده و سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقسیم ماترک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد انحصار ورثه تقسیم را از دادگاه بخواهید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

سلام برای درخواست تقسیم اموال باید تمام وراث را طرف دعوا قرار دهیدو دادخواست خود را ارجاع دهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام به مانند تقسیم ارث پدر ، دادخواست تقسیم ترکه به ظرفیت ورثه

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بعد از گرفتن گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا انحصار وراثت سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده نام تمام وراث را در ستون خوانده قرار دهید و گواهی انحصار وراثت هم داشته باشید به همراه سایر مدارک اموال .

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام با اخذ گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دادخواست تقسیم ترکه رو تقدیم دادگاه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم‌ترکه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسبم ترکه مطرح نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

اول باید به شورای حل اختلاف ، دادخواست انحصار وراثت بدهید سپس به اداره امور مالیاتی محل فوت مرحومه مراجعه کنید و مالیات بر ارث را پرداخت کرده و مفاصا حساب دریافت کنید سپس می توانید اموال را تقسیم کنید و چنانچه در این مرحله بین وراث اختلاف وجود داشت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید