مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر در صورت نبودن اسم فرزند در شناسنامه مادر

سلام. ما 5 فرزند هستیم که فقط نام مادرم در شناسنامه من قرار دارد و در شناسنامه بقیه فرزندان نام مادرم وجود ندارد. با این وجود نام من در شناسنامه ی مادرم نوشته‌ نشده است. بعد از فوت مادرم اموال ایشان چگونه تقسیم میشود؟ لطفا پاسخ دهید. ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
سوال ابهام دارد! اما وجود اسم در شناسنامه ملاک نیست از اداره ثبت احوال استعلام گرفته می شود.