مشاوره حقوقی رایگان - انتقال نسق زراعی

با سلام، چند ساله زمین زراعی رو پدرم خریده بصورت قولنامه عادي در روستا، بعد از فوت پدرم پیگیر نسق شدم و فروشنده حدود یکساله بدقولی میکنه و اقدامی انجام نمیده من هم شکایت کردم که از طریق قانون انتقال نسق بدم با توجه به قولنامه و استشهاد محلی و اینکه تحت تصرف ماست چندین ساله، اگر بعد از احضار فروشنده و وراث پدرم، ایشون سر پرونده در شورا حاضر نشوند قاضی چه دستوری میدهد و آیا حکم جلب میدهد یا نه?

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیر جلب نمیشوند عدم حضور ایشان به نفع شما بوده وحکم علیه ایشال صادر خواهد شد