مشاوره حقوقی رایگان - متن استشهادیه

ضمن تشکر
سوالی که بنده دارم. در مورد متن استشهادیه محلی در خصوص توهین و عربده کشی و کتک کاری زن توسط مرد ،در محله ای نا آشناست. که البته کسبه اون محل حاضر به امضای استشهادیه هستند.
ممنون میشم کمک بفرمایید

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

توهین با شکایت در دادگاه قابل اثبات است

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرسش شما تا حدی مبهم می باشد اما به نظر می رسد شما می توانید در صورتی که امکان عدم دسترسی به دلایل در آینده وجود داشته باشد، از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل نمایید یا ضمن متن شکواییه به اطلاعات شاهد و مطلع استناد نمایید.

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

توهین با ارائه شاهد در دادگاه قابل اثبات است