مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، پدر من زمین را به اسم خواهرم کرده البته این زمین به اسم منو برادرم هم بوده ولی اسم ما اونجا قید نشده پدر من سنش بالاست خواهر من با شوهرش رفتن ایk زمین پدری من را همه را خواهرم به اسم خودش کرده در صورتی که پدرم گفته بود به اسم من و برادرم هست و خواهرم با شوهرش رفته و پدرم را با خودش نبرده گفته ما انجام می دهیم از آنجایی که پدر من سنش بالاست و حافظه خوبی ندارد خواهر من از این موقعیت پدرم استفاده کرده ‌تمام زمین پدرم را به اسم خودش کرده در ضمن ‌من و برادرم در خارج از کشور زندگی می کنیم خواهر من از این موقعیت استفاده کرده آیا من می توانم از خواهرم شکایت کنم بعنوان شخصی که از منو برادرم سو استفاده کرده و سهم ما را خورده و همچنین از موقعیت پدر نتوانم سوء استفاده کرده من میخاهم از خواهرم شکایت کنم بدون مشورت با ما این کا را کرده آیا میتوانم شکایت کنم حق خودم و برادرم را ازش بگیرم. و اگر میشود من باید من چکار می توانم بکنم لطفا می شود مرا راهنمایی بکنید و آیا اگر من شکایت بکنم می توانم حق خودم و برادرم ‌را بگیرم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر سن پدر شما به هنگام انتقال ملک به خواهرتون بالا بوده و در آن زمان حافظه درست حسابی نداشته و شما دلایلی بر این امر داشته باشید می شه پی گیری کرد

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام
اگرثابت کنید وضعیت پدرتون عادی نیست یا محجوراست بله
در غیر این صورت خیر
البته پدر تون اگرمحجورنباشند می توان از آنها شکایت کند