مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شهردار مبنی بر سی و هفتاد

با سلام در سال 85 اداره کل مسکن و شهرسازی تهران طی صورتجلسه ای مقدار 60 هزار متر زمین در اختیار یک سازمان دولتی که وظیفه اموزشهای غیر رسمی فنی و حرفه ای را دارد قرار داده در منطقه 22 در متن قرارداد به صراحت گفته تغییر کاربری بدون اجازه مسکن و شهرسازی ممنوع و فقط قسمت جنوبی زمین که فضای سبز هست با شهرداری توافق و بعد از ساخت و ساز و کسر قسمت فضای سبز و گرفتن پایان کار سند قطعی صادر خواهد شد.
شهرداری در یک اقدام غیر قانونی اقدام به تهیه صورتجلسه نموده و در سالهای قبل از 90 هم قسمت فضای سبز در ضلع جنوبی و هم یک خیابان دسترسی در قسمت شرقی زمین تفکیک و به تصرف دراورد در حدودا 96 سازمان به دیوان عدالت شکایت کرد و دیوان رای به ابطال و عودت زمینهای تصرف شده از شهرداری که در انها خیابان کشی و زمین چمن و یک سوله توسط شهرداری ساخته شده بود رای داد و زمینها به اداره دولتی برگشت لازم به ذکر است جهت ساخت مکان و ساختمان و سوله اموزشی این اداره در سالهای قبل از 90 مبلغی حدود 96 میلیون به شهرداری پرداخت کرده و حدود 7500 متر اعیانی ساخته شده ، اما شهرداری زیر بار نمیرود. جدیدا این اداره قصد دارد در مابقی زمین از 60 هزار متر اصلی یک ساختمان اداری و اموزشی بسازد حقوقی شهردار میگوید شما باید هفتاد درصد زمین به ما بدید و ما ببینیم در قسمت سی درصد باقیمانده با توجه به ساخت 7500 متر ایا شما مجاز هستید یا نه در صورتیکه بر اساس رای دیوان که صورتجلسه اول را ابطال همچنین رای دیوان که 30 هفتاد را غیر شرعی اعلام نموده ثانیا این اداره قصد تفکیک نداشته و در زمینی که مسکن برای اموزش و اداری در اختیار اداره قرار داده قصد توسعه دارد سوال من اینست ایا شهرداری میتواند این خواسته را داشته باشد با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شهرداری خواسته خود را مطرح کرده و اگر نسبت به این تصمیم اعتراض دارید مجدداً باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.