مشاوره حقوقی رایگان - برای پاک سازی استیکر و گیف فرستاده شده از من در تلگرام

سلام دیروز از عکس و ویدئو چت من سواستفاده کردن در یک گروه تلگرامی الان میترسم استیکر و گیف درست کنند و بخشش کند در تلگرام اگر دیدم پخش کردن میتوانم به کجا مراجعه کنم در جهت پاک سازی کامل حقیقیتا یک دوستی دارم که اون منو دعوت کرد توی گروه و توسط رفیقش فکر کنم خودشو جا زده بود به دختر تا منو مجبور کنه عکس و فیلم بدم تا بتونه پک استیکر و گیف درسته کنه من تنها شماره دوستم رو دارم و تردید کردم که شکایت میکنم اگر دیدم استیکر و کیف درست کرده باشه اون رفیقش تا اسم شکایت آوردم کلا بلاک کرد و تمام پیام ها رو پاک کرد

نکته ها وقتی فرستادم عکس و فیلم سریع تو همون جا به هم دیگه گفتن سیو کردی عجب چیزی بشه این احتمالا برا درست کردن پک استیکر گفتن
فوری هست
از شماره فرد میتواند اطلاعات هویتی اش رو استخراج کرد ؟
دوستم کم تر 17 سال دارد و مازندران زندگی می کند
من 25 سال

پاسخ ها :

سوء استفاده از عکس دیگران سوء استفاده از فیلم دیگران انتشار عکس دیگران انتشار فیلم دیگران جرایم مجازی استیکر گیف