مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا از اکانت تلگرام دلت شده

باسلام خسته نبآشید. چند ماه پیش من به خواهرشوهرم تو فضای مجازی تلگرام فحش دادم و زود دلت اکانت کردم نه شماره و نه نامم برایش افتاد. و اون از صفحه چت دلت شده اسکرین گرفته و شکایت افترا کرده و میگه چرا به پدرم فحش دادی. پرونده تو شورا بود و رضایت نداد و فرستادن دادگاه. من میخوام بدونم چطور میشه بفهمن که من پیام دادم. میشه انکار کنم یا تلگرام قابل پیگیریه

پاسخ ها :

شکایت افترا از اکانت دیلیت شده تلگرام افترا در تلگرام فحاشی در تلگرام اسکرین شات افترا توهین تلگرام