مشاوره حقوقی رایگان - آیا داشتن یک امضا لاتین و یک امضا فارسی مشکلی نداره؟

سلام
من به واسطه کارم با افراد و سازمان ها و شرکت های خارجی ارتباط دارم. می خوام بدونم
1. آیا می تونم یک امضا فارسی و در عین حال یک امضای لاتین داشته باشم که بر حسب مورد از اونها استفاده کنم؟
2. اگر نیاز به امضا مدارکی مرتبط با یک سازمان خارجی باشه که در ایران دفتر و فعالیت رسمی و احتمالا مراوده مالی در ایران باهاشون داشته باشم، آیا باز می تونم از امضای لاتینم برای امضای اسناد داخلی ایران اون سازمان استفاده کنم؟
من با مسایل حقوقی و اصطلاحات اون آشنایی ندارم و خواهشم اینه که واضح و به زبان غیر تخصصی و هر سوال رو جداگانه بهم پاسخ بدید.
سپاس فروان از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمول و مرسوم است که امضاء واحد باشد چرا که ممکن است در جاهای مختلف مانند بانک به دلیل مغایرت امضا به مشکل بر بخورید----------- اما هیچ منع قانونی برای داشتن دو یا چند امضاء وجود ندارد مخصوصاً اگر برای این کار قاعده خاصی را در نظر بگیرید. به طور مثال برخی مدیران شرکت ها امضای اوراق عادی را با امضای اوراق و اسناد تجاری متفاوت انجام می دهند. در صورت نیاز به مشاوره در خصوص مسایل تجاری و شرکت ها تماس بگیرید