مشاوره حقوقی رایگان - تعیین برنده مناقصه

باسلام
احتراما به استحضار میرساند در یک مناقصه شرکت کرده ایم و به ما اعلام برنده شدن طی نامه کتبی شده. حال با ما تماس گرفته اند که شما پروانه بهره برداری ندارید و شرکت کننده دوم اعتراض کرده است اینجا دو سوال پیش میاد 1- در اسناد مناقصه اسم مجوز بهره برداری نبوده بر فرض هم اگر بوده چرا در ارزیابی رد نشدیم و پاکت قیمت ما باز شده و اعلام برنده شدن به ما شده. 2- ایا تا قبل از بستن قرارداد میتوانن اسم برنده رو اعلام کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اتفاقی است که افتاده! اکنون به دنبال راهکار باشید نه دنبال اینکه چرا این اتفاق افتاده است