مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول چک بعد از رای دادگاه توسط متهم

سال 94 مبلغ 500000000 ریال چک که از کسی گرفته بودم برگشت خورد پس از دو سال دادگاه حقوقی رای به این داد که مبلغ 15میلیون اول دهد و ماهانه یک و میلیون تومان به من بدهد ولی تا به امروز فقط پنج میلیون به حساب دادگاه ریختن و من امسال سال 99 از حساب دادگاه برداشتم و دیگر پولی نه قسطی ندادن حالا میخواهم بدونم چطور میتوانم هزینه‌های تاخیر و تورم دادرسی و دیگر هزینه‌ها را به رای بگیرم و حکم جلب را بگیرم ؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت پول چک بعد از رای دادگاه عدم پرداخت پیش قسط چک عدم پرداخت اقساط چک خسارت تاخیر تادیه چک خسارت دادرسی چک خسارت چک چک خسارت