مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بین الملل

با سلام
اگر شورای امنیت سازمان ملل متحد به نقض منشور ملل متحد پردازد و از این رهگذر خسارتی به کشوری برسد ایا امکان طرح دعوا علیه شورا امنیت در مقام جبران خسارت بوده؟ اگر امکان دارد در کدام نهاد قضایی بین المللی ؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام بله امکان شکایت ازدولتهاویاخودشورای امنیت می توان از طریق دیوان بین المللی دادگستری لاهه که شامل دیوان عمومی دادگستری سازمان ملل می باشد شکایت کرد و خسارت گرفت