مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به واخواست

با سلام و عرض ادب بنده سفته ای به مبلغ 15میلیون تومان از شخصی دارم که 2روز دیگر تاریخش به اتمام میرسد
اما این شخص در تماس تلفنی با بنده اعلام کرده که هیچ پولی بهت نمیدم و هرکاری هم دوسداری انجام بده ایا من میتونم زودتر از تاریخ قید شده در سفته واخواست انجام بدم و کارهای حقوقیشو انجام بدم؟
و اینکه چقد طول میکشه سفته را واخواست و طرح دادخواست بدم که به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید حتما در تاریخ معین شده اقدام کنید و واخواست باید دو درصد هزینه بدهید و حدود 1 ماه زمان میبره.