مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام
مراحل واخواست سفته رو میفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

واخواست سفته در حال حاضر اگر در تهران ساکن هستید دفتر آن واقع در مجتمع قضایی شهید بهشتی می باشد اگر شهرستان صید به دادگستری شهرستان مربوطه به واحد واخواست سفته مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اگر در شهرستان هستید به دادگستری و بخش واخواست سفته و اگر در تهران می باشید به مجتمع قضایی شهید بهشتی مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در شهرستان هستید به دادگستری و بخش واخواست سفته و اگر در تهران می باشید به مجتمع قضایی شهید بهشتی مراجعه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگستری مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به در صورتی که در تهران ساکن هستید تشریف ببرید مجتمع قضایی شهید بهشتی و اگر شهرستان ییاکت هستید به دادگستری شهرستان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در تهران باید به مجتمع شهید بهشتی مراجعه کنید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

باید ابتدا در دادگاه بهشتی اقدام به واخواست کنید وسپش اقدام به طرح دعوا کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا به بانک مراجعه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام در خصوص واخواست سفته بایستی اوراق مربوط به واخواست را تهیه وپس به میزان دو درصد مبلغ سفته که یک درصد ان به حساب دادگستری ویک درصد ان به حساب صندوق ورشکستگی حسابی که از طرف واحد واخواست اعلام میشود واریز وپس پس از ابطال فیش نسبت به ابلاغ ان اقدام کنید

یک وکیل :

سلام از طریق بانک ملی و دادگستری باید اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از دو طریق یا بانک و یا دادگاه میتوانید واخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا به بانک مراجعه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی