مشاوره حقوقی رایگان - واخواست خوردن روی سفته

سلام ببخشید من ی سفته 100 تومنی ازشوهرم بابت مهریه گرفتم ک بقیه مهرم و بخشیدم الان واخواست زدم رو سفته اگ اقدام نکنم برای مراحل بدی سفته من ارزشش و ازدست میده و آیا چون بابت مهریه است قسط ای میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اقدام کنید و اگر زوج دادخواست اعسار بدهد و اعسار وی ثابت بشه تقسیط میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی اگر اقدام ننمایید با گذشت زمان ، پول شما بی ارزش خواهد شد
و اگر اعسار زوج پذیرفته بشود اقساط خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدام ننمایید با گذشت زمان ، پول شما بی ارزش خواهد شد و اگر اعسار زوج پذیرفته بشود اقساط خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است اقدام نمایید در صورت درخواست اعسار وقبولی آن تقسیط میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اقدام کنید تا اگر مالی هست توقیف شود و جلو اعسار زوج گرفته شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدام کنیدو اگر مالی از همسرتان مسر شما دادخواست اعسار بدهد و مورد قبول دادگاه باشد قسطی مبشود میشناسید معرفی کنید تا توقیف شود اگر ه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر ارزش سفته از بین نخواهد رفت اما بهتر است اقدام کنید. و در صورتی ک همسرتان دادخواست اعسار ثبت نماید و پذیرفته شود ممکن است اقساطی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واخواست سفته را انجام داده اید هر زمان می توانید وجه سفته را مطالبه نمایید . در صورت مطالبه و ناتوانی از پرداخت سفته زوج می تواند دادخواست اعسار بدهد .
اسناد تجاری هر چه زودتر اقدام کنید بهتر است چون دیده شده وقتی مدت مدیدی از صدور سفته گذشته باشد برخی محاکم با استدالهای غیر موجه حکم بر بی حقی دارتده سفته یا چک می دهند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ارزش خود را از دست نمی دهد و اعسار بستگی به وضعیت مالی زوج دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام خیر ارزش خود را از دست نمی دهد و اعسار بستگی به وضعیت مالی زوج دارد