مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط با دوستان و تهدید

سلام، دوستی در محله خود دارم برسر یکی دو کلام ساده بحثمون شد اون اقا گفت که دیگه نمیخواد باهام رفتو امدی داشته باشه یا اینکه اصلا دوست نداره با من دوست باشه، با
ماهم قبول کردیم و ارتباطمون رو با این اقا کلا قطع کردیم الان 7 ماه ازین قضیه میگذره و اون با من صحبتی نمیکنه و تو این مدت به دوستان صمیمی من گفته اگر با اون دوست باشید پس با من هم که همانند اون باتون رفیقم دیگه صحبت نکنید سر همین حرفا بعضی از رفیقام با من دیگه صحبت نمیکنن یا مدام سر دروغای اون اقا که پشت سرم گفته با من بحث میکنن. یکی دیگه از اقداماتش اینکه چند نفر که نمیشناسمشون رو برای من فرستاده و من رو تنها توی کوچه تهدید کردن که فلانی ک هباهات مشکل پیدا کرده دوس نداره با فلان ادما صمیمی باشون یا دیگه حق نداره بیای تو این محل ، این چهار نفر با چاقو منو تهدید کردن که اگه دیگه بیام تو این محله منو با چاقو و ضرب و شتم تنبیه میکنن تو این بحث اون اقا که با من حرف نمیزنه و به بقیه هم گفته ازم متنفره هم پیش اون تهدید کننده ها بود اونارو فرستاده که منو تهدید کنن که به خواسته هاش عمل کنم، حالا آیا من میتونم از این اقا شکایت کنم که دیگه دست از زندگی ما برداره یا نه؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

تهديد خصوصا با چاقو جرم محسوب ميشه
راجع ساير اختلافات با مشاور روانشناس ثصحبت كنيد
اما بهترين ر اهكار ، اينكه فرد صالح و معتمد مخل بعنوان ميانجي اشتي و رفع كدورت اقدام كنه