مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

حدود یکسال پیش درخواست طلاق دادم و بلاخره حکم طلاق صادر شد اما خانم من رفت و اعتراض داد تا پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده بشه میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تا دادگاه تجدید نظر حکم صادر کنن در ضمن تمام حق و حقوق اون خانم مثل مهریه و نفقه پرداخت شده و اماده هست
ممنون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام طبق ماده1133 قانون مدنی طلاق دردست مرداست ووی باید حقوق مالی زوجه را بپردازد تابتواند طلاق دهد
بنابراین کمترازشش ماه دیگر حکم طلاق شمااجرایی هم میشود و بنفعتان صادرمیشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

معمولا 5 الی 6 ماه البته بعد تجدیدنظر حق فرجام خواهی محفوظ میباشد