مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد تالار عروسی به دلیل کرونا

با سلام و احترام
من قرارداد عروسی با یکی از تالارهای تهران قبل از شوع کرونا برای برگزاری مراسم در تاریخ 99/02/04 بسته ام که متاسفانه با توجه به تعطیلی تالار برگزار نگردید و دوباره تو ماه تیر تمدید کردم برای تاریخ 99/05/04 که مراسم برگزار بشه اما در حال حاضر که کرونا شدت گرفته و بیش از 80% از مهمانانم برای مراسم نمیان درخواست کنسلی دادم به تالار ولی تالار درخواست یک سوم مبلغ قرارداد رو به عنوان جریمه از من طلب کرده.
امکان راهنمایی وجود داره که من جریمه ندم چون این مورد بلای طبیعی هست.

با تجدید احترام

پاسخ ها :

جریمه فسخ قرارداد تالار عروسی فسخ قرارداد با تالار عروسی در شرایط کرونا خسارت فسخ قرارداد در کرونا فسخ قرارداد به دلیل کرونا خسارت کرونا فسخ قرارداد