مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک بدون داشتن اصل سند

آیا امکان انتقال سند از مالک (همسر بنده) به شخص دیگری (بنده) بدون داشتن اصل سند مالکیت امکانپذیر می باشد؟ (سند در دست شخص دیگری است (مادرزن بنده) که حاضر نیست آنرا در اختیار صاحب ملک (همسر بنده) قرار دهد). اگر امکانپذیر نمی باشد، چه روش جایگزینی وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به ضورت رسمی خیر ولی میتوانید با سند عادی ملک را انتقال دهید