مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص انتقال سند ملک براساس پایانکار قبلی

باسلام و عرض خدقوت. من آخر سال 98 یک ملک خریدم و در مبایعه نامه مقرر شد که فروشنده تا تاریخ 1399/05/05 سند شش دانگ به نام بنده بزند. حال پس از یکسال و تماس های مکرر بنده ایشان اعلام داشته میخواهد با استفاده از پایانکار قبلی 2 دانگ از 6 دانگ را به نام من سند بزند. تنها مدرک بنده فقط یک مبایعه نامه می باشد. لازم به ذکر است در مبایعه نامه موارد زیر قید شده است 1. براساس پایانکار بروز مبلغ نهایی ملک مشخص خواهد شد.(مبلغ پرداختی بنده نیز براساس اندازه تقریبی ملک بوده و قرار شد هرچه در پایان نامه آمد چه متراژ بیشتر و چه کمتر قیمت محاسبه شود) 2- در صورتی که نتواند فروشنده سند6 انگ به نام من انتقال دهد ملک به صورت 2 دانگ وکالتی با همان مبلغی که قبلا پرداخت شده است انتقال زده شود).
باتوجه به مطالب فوق آیا انتقال سند رسمی تک برگ با پایانکار قدیمی درست می باشد یا خیر؟ و این موضوع با توجه به بازسازی ملک و عدم پرداخت جریمه های شهرداری توسط فروشنده ممکن است تبعاتی برای اینجانب داشته باشد یا خیر؟ با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

ریحانه فرزام فخر

ریحانه فرزام فخر :

استان :

با سلام
میبایست‌ مبایعه نامه دقیقا مطالعه و بررسی گردد و با توجه به مندرجات ان سوالات شما پاسخ داده شود

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

سلام شما از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند بخواهید و قانونا سند بزنید

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام وقتتون بخیر شما بایستی دادخواست حقوقی بدهید تحت عنوان اثبات وقوع عقد بیع الزام به تنظیم سند رسمی الزام به سند 6 دادند مطالبه کلیه خسارات دادرسی و الزام به پایان کار و الزام به صورتمجلس تفکیکی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند ششدانگ را طبق مبایعه نامه علیهش در دادگاه مطرح کنید