مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید خانه بین پدر و پسر

سلام من و پدرم یک قرارداد خانه ای نوشته ام بعد از این به دفتر اسناد رفتیم ولی سند رسمی نزدیم حالا پدرم فوت کرده است ما با وراث مشکل داریم باید چه کار کنیم که سند سه دانگ را به نامه من بزنم . دادخواست سند بابام ولی دادگاه جواب نداده است چون دیگر وراث وکیل گرفته اند می خواهند به ما سند بدهند ما را راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

رضا  باغاني

رضا باغاني :

استان :

سلام .‌اگر مبایعه نامه عادی معتبر در اختیار دارید باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع .‌الزام به تنظیم سند نزد محاکم قضایی بطرفیت کلیه وراث تنظیم و تقدیم نمایید .وراث احتمالا ادعای جعلیت قولنامه شما و یا صوری بودن آنرا مطرح خواهند کرد که با ارجاع نوضوع به کارشناس خط شناسی وجاهت مبایعه نامه شما احراز خواهد شد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم وکیل بگیر این چند کلمه مشاوره کفایت نمیکند

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام سوال مبهم است، بهتر است با وکیل مشورت نمایید.