مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش آپارتمان

بنده 6سال پیش یک واحد اپارتمان از اپارتمانهای مسکن مهر فروختم از آنجایی که هنوز بنام بنده هنوز درنیومده بود بصورت وکالتی فروختم بعدازمدتی خریدارهیچگونه اقساطی از اپارتمان مذکور پرداخت نمیکرد و او نیز به شخص دیگری فروخته بود بنده خیلی پیگیراین ماجرا شدم چون میخواستم برا خودم بردارم از استعلام درنمیومدم و مسئولین بانک میگفتن اقساط وام عقب افتاده دارین متاسفانه وامم سوخت حالا گذشت چندسال از محضر برام زنگ میزنن بیا جهت امضا سند بنده نیز سرباز میزنم سوالم اینجاست که میتونم خانه ام راصاحب شوم ویامبالغی رابه عنوان خسارت بخواهم در این مورد بیشتر برام راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله مبالغی که پرداخت کرده آید را میتوانید مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام خریدار به پرداخت اقساط بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مبالغ پرداخت شده با سود قابل مطالبهاست.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

نمیتوانیو خانه را صاحب شوید. خسارت هم نمیتوانید بگیرید ولی اگر طلبی دارید و یا وجهی مانده میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه کنید ولی به هر حال شما ملزم به تنظیم سند رسمی هستید. اگر اقدام نکنید طرف شما از طریق مراجع قضایی بدون حضور شما اقدام به انتقال سند بنام خود خواهد نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت بدهی خریدار به شما ، میتوانید درخواست مطالبه وجه دهید . و اگر پرداخت بدهی معوق شده میتوانید درخواست خسارت کنید .

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: باید از مفاد قرارداد با مسکن مهر و نیز قرارداد منعقده شما مطلع شویم تا قادر به راهنمایی باشیم، اگر شرط وجود داشته باشد تابع مفاد عقد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
خانه قابليت مالكيت براي شما را در وصف مذكور ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص سند نمی توانید تعدی کنید و باید سند تنظیم کنید لیکن در خصوص وام و اقساط باقی مانده می توانید دادخواست تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه شما فقط میتوانید مطالبه وجوهی که باید به شما پرداخت می‌شده را ارایه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله قابل فسخ نیست
ولی اگر شما مبلغی از اقساط
را پرداخت کرده باشید میتوانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع لطفا از مشاوره حضوری بهره مند شوید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در خصوص امکان فسخ و یا مطالبه خسارت نیاز به بررسی مبایعنامه و قرارداد فی مابین می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به قرارداد می توانید مطالبه نمایید