مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

من سال 97 با یه خانمی آشنا شدم دو روز بعد رفتیم بازار و بعد از بازار تو ماشین بودیم که یه نفر به ماشین حمله کرد و اون زن گفت که شوهرش هست و ما رو بردن دادگاه، توی دادگاه شوهر زنه از ما عکس دو نفره توی بازار رو ارائه داد
ولی چون هیچ رابطه ای نداشتیم نه تلفنی نه پیامکی و نه عمل زنا دادگاه شکایت مرد رو رد کرد و 50 ضربه شلاق تعزیری برامون صادر کرد به جرم رابطه نامشروع غیر زنایی
من الآن میخوام تو یه شرکت خصوصی مشغول به کار بشم، آیا تو سوء پیشینه ثبت شده؟