مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام بنده خودرویی خریده ام و یه چک 3 ماهه که قرار شد بعد از وصول چک سند خودرو را بنامم بزنن بعد از پاس شدن چک متوجه توقیفی بودن خودرو شدم که توقیف شد البته وکالتنامه تام داشتم ولی بخاطر عدم آشنایی با رفع توقیف سند خودرو رو به فروشنده که نمایشگاه دار است دادم رفع توقیف کرده ولی برای انتقال سند درخواست 5 میلیون تومان داده البته در زمان خرید خودرو فوق در توقیف بوده و کل مبلغ اتومبیل هم پرداخت شده
راهنمائی بفرمائید باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.معامله مال توقیفی انجام شده برابرقانون,باطل می باشد.بهتر است با فروشنده کناربیایید.