مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام اینجانب در ازای فروش منزل 3 فقره چک که در مبایعه نامه که در بنگاه املاک تنظیم شده دریافت نمودم و بنگاه دار گفت چکاتون پیش من به امانت می ماند تا شما یک چک در وجه ضمانت انتقال سند بیاورید که پس از بردن چک یک فقره از چکها بمبلغ 130میلیون را که بنام من بود و حواله کرد آن خط نخورده بود را به من بر نگرداند و نقد کرد و برای خود برداشته و میگوید چون منزلتان را 200 بالای قیمت فروخته این مبلغ مال من است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عمل نامبرده جرم بوده وبعنوان خیانت درامانت شکایت کنید.ونامبرده بیش ازتعرفه اعلام شده نمی تواندحق کمیسیون بگیردوبابت اضافه دستمزدبه اتحادیه ایشان شکایت کنید واگه اتحادیه برگشت نداده دادخواست تقدیم دادگاه نمایید.