مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طلا فروش

سلام و خسته نباشید . حدود 45 روز پیش یک مقدار طلا شکسته داشتم که برای فروش به یکی از طلا فروشان برای فروش مراجعه کردم و چون آشنا بود مقرر شد مبلغ را فردای آن روز که حدود 105 میلیون بود به حساب کارگزاری با نام من واریز کند ولی فردا یه فیش 45 میلیونی برام ارسال کرد که متاسفانه بجای نام من نام خود را در فیش درج کرده بود که از نظر کارگزاری قابل واریز نبود و می بایست برگشت داده شود و مبلغ 60 تومن هم به ادعای ایشان به همین صورت واریز کرده که فیش آن را تا به امروز هرگز برای من ارسال نکرد . در هر صورت قرار شد ایشان به کارگزاری برای ارجاع مبلغ واریزی مراجعه کند . بعد از یک ماه انتظار که پول به حساب برگشت نشد با پیگیری من مشخص شد ایشان اصلا به کارگزاری مراجعه نکرده و با کلی دعوا و بحث و جدل ، ایشان برای برگشت اقدام کرد البته فقط برای 45 میلیون و مدارکی و شواهدی برای 60 میلیون از ایشاه دیده نشد در هر صورت بعد از چندروز 45 میلیون به حساب برگشت و مدعی شد 60 میلیون نیز در همان روز برگشت شده ولی مبلغ مذکور را طی چند نوبت و در روزهای مختلف و هر بار با پیگیری و اصرار به حساب واریز نمود . در کل ماجرا بابت تاخیر این شخص بنده حداقل 38 میلیون از بابت عدم کارکرد در بورس متضرر شدم و جدای از این مساله طلایی که با قیمت 720 هزار تومن فروخته بودم در زمان تحویل و واریز وجه به قیمت 890 تومن رسیده بود که حدود 25 میلیون هم اینجا متضرر شدم .
اصل کلام اینکه میخواستم ببینم میتوانم بابت خسارتی که به من وارد شده از ایشان شکایت کنم یا نتیجه ای از این بابت نصیبم نخواهد شد . ممنون از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

شکایت از طلافروش مطالبه خسارت از طلافروش فروش طلا خسارت