مشاوره حقوقی رایگان - طلا

سلام. میخواستم بگم همسرم گلوبند منو ک ارزش زیادی داشت قیچی کرده و هرماه یک تکه از اون رو فروخته و فقط قسمت کمی از اون مونده و من الان متوجه شدم. و اقرار کرده کجا فروخته.من میتونم از طلا فروش شکایت کنم ک چرا از ایشون خریداری کرده ک فاکتورم نداشته. طی شش ماه هشت تکه فروخته. لطفا راهنمایی کنید. اگه شکایت کنم چ عواقبی برا طلا فروش داره؟تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ عواقبی ندارد نامبرده نمی‌دانسته مال دیگری است.
اما بابت خرید بدون فاکتور میتوانید به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فروش طلا بدون برگه فاکتور قانونی نیست میتوانید از اتحادیه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت خرید بدون فاکتور به اتحادیه طلافروشان مراجعه شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شوهرتان بدون اجازه شما ان را تکه تکه کرده و فروخته باید از هردو تا شکایت کنید به اتهام سرقت و مالخری یعنی از شوهر و طلافروش اما اگر خودت اجازه دادی فقط میتونی دادخواست مطالبه وجه قیمت طلا را به طرفیت شوهر بدهی و طلافروش را به عنوان مطلع معرفی کنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش طلا بدون برگه فاکتور قانونی نیست میتوانید از اتحادیه پیگیری کنید ولی میتوانید از همسر خود به عنوان فروش طلا بدون اجازه شکایت کنی یا مطالبه قیمت طلا را ارایه کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام بجرم انتقال مال غیر ،علیه خریدار و فروشنده شکایت کنید هر دو نفر به مبلغ خرید طلا به جریمه محکوم و طلا فروش ملزم به رد طلا به شما می گردد.ظرف یک سال از زمان اطلاع، باید شکایت تقدیم دادسرا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید از همسرتان و طلا فروش شکایت نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید به اتحادیه طلفروشان مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از طلا فروش به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خرید طلا به نظر میاد برای خریدار که همان طلا فروش است جرم نباشد ولی تخلفات صنفی محسوب می‌شود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
از هر دو می توانید شکایت نمایید ولی اثبات مجرم بودن طلا فروش نیاز به ادله دارد وایشان تخلف صنفی انجام داده اند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به قیمت بازار فروخته باشد به نظر شکایت علیه خریدار قابل طرح نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طلا فروش از من غیر حق بودن مشتری آگاه بوده مشارکت در انتقال مال غیر کرده در غیر اینصورت جرمی مرتکب نشده مگر تخلفات صنفی .
ولی می توانید طلای خود را یا اگر موجود نیست قیمت آن را از طریق محاکم مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صرفاً تخلف صنفی است است و میتوانید به اتحادیه مراجعه نمایید اما در خصوص استرداد طلای خود می بایست شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
از همسر و مالخر مي توانيدشكايت نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بابت خرید بدون فاکتورکه تخلف صنفی است از طریق اتحادیه طلافروشان پیگیری گردد
از بابت فروش از همسرتان شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بابت خرید بدون فاکتور به اتحادیه مراجعه نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به اتحادیه طلافروشان از باب خرید طلای بی فاکتور مراجعه نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه موضوع سرقت در خصوص روابط زناشویی معمولا قابلیت اثبات ندارد و شما تنها می توانید در خصوص مطالبه وجه آن هم از همسرتان دادخواست مناسب تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اقدامات بدون فاکتور ، خلاف قانون عمل شده است و قابل پیگیری است.