مشاوره حقوقی رایگان - اعسار هزینه دادرسی مهریه

سلام
خانم (بی رحم) بنده اومده دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و مطالبه مهریه زده.
بعد تو رای نهایی صادره نوشته که هزینه اجرای قرار بر عهده خواهان میباشد.
این یعنی هزینه دادرسی رو خودش بده و قبول نکردن اعسارشو یا در پایان تمام این ماجراها و صدور حکم طلاق، من باید بدم؟
و سوال دوم اینکه اگه بر عهده بنده هست چطور میشه اعتراض بزنم که قاضی هزینه شکایت کردن اونو از من نگیره؟
سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کلیه هزینه های دادرسی و کارشناسی و غیره از خوانده(شما) اخذ می شود قاضی در این مورد اختیاری ندارد------------ شما هم باید دادخواست اعسار بدهید در صورت نیازبه مشاوره تماس بگیرید