مشاوره حقوقی رایگان - قانون محکومیت مالی و قانون اجرای احکام

با سلام از شخصی طلبکار بودم تقاضای اعسار کردند که مورد قبول واقع شد حالا 2 سوال دارم
1__ اگر اموال محکوم علیه را شناسایی و به اجرا معرفی و نهایتا توسط اجرای احکام توقیف گردد ایا با توقیف اموال متعلق به محکوم علیه از محکوم علیه رفع عسرت گردیده است؟؟
2__تاریخ رفع عسرت از چه تاریخی هست؟؟

پاسخ ها :

رفع عسرت محکوم علیه معرفی اموال محکوم علیه تاریخ رفع عسرت رد اعسار اعسار عسرت