مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

با سلام.
در یک زمین مشاعی با 5 نفر شریک هستم. زمین در سال 82 تقسیم شده و یک راه در ان در نظر گرفته شده است. من و 3 نفر دیگر که هنوز سندمان مشاع است نیازی به این راه نداریم. ولی نفر پنجم که زمینش را به تازگی 6 دانگ کرده شکایت کرده که راه تقسیم نامه رعایت نشده است. با توجه به اینکه زمین ایشان 6 دانگ شده و دیگر شریک زمین مشاعی نیست آیا دادگاه حق را به ایشان می دهد؟

پاسخ ها :

تقسیم نامه زمین مشاع راه در تقسیم نامه زمین مشاع تقسیم نامه زمین مشاع