مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

با عرض سلام و احترام.
ما سه شریک بوده ایم که هر سه به مقدار مساوی از یک زمین سهم داشته ایم.
هنگامی که تقسیم نامه مینویسیم زمین را به سه قسمت تقسیم میکنیم چون که ارزش سه قسمت یکسان نبوده است و من قسمت کم ارزش تر زمین را برمیدارم از بقیه شرکا 200 متر بیشتر متراژ زمین من است ولی سند هر سه برابر است.
حال دو شریک ادعا میکنند که متراژ زمین من بیشتر است و ادعای تصرف عدوانی کرده اند.
و اداره ثبت هم تایید کرده من بیش تر از سندم تصرف دارم.
آیا من باید آن 200 متر رو چی کار کنم؟
چون سند هم برای او ندارم ولی ارزش زمین من کم بوده که بیشتر به من داده اند از طرفی آن دو شریک سند بیش از مقدار تصرفشان دارند.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست اثبات مالکیت نسبت به 200متر مطرح کنید